kedd, 29 augusztus 2017 13:15

Célegyenesben az I. KE Cross Run szervezése

20170829 crossrun 200A somogyi megyeszékhely első terep akadályfutó versenyét, az I. KE Cross Run-t szeptember 23-án a Pannon Lovasakadémiával közösen rendezi meg az egyetem.

A megmérettetés során nemcsak erőnlétüket és ügyességüket bizonyíthatják a versenyzők, de felfedezhetik a Lovasakadémiához tartozó 40 hektáros terület rejtett zugait is. 

A sportszerető kaposvári közönség eddig hazai pályán nem tudott részt venni terep akadályfutó versenyen. A Kaposvári Egyetem vezetése épp ezért úgy gondolta, hogy a Campus és a Lovasakadémia infrastruktúrája kiválóan alkalmas egy ilyen megmérettetésre. A pályát a Lovasakadémia területén és a Deseda patak völgyében alakítják ki. A különböző korosztályok eltérő nyomvonalakon haladnak és más-más nehézségű akadályokat kell leküzdeniük. Az I. KE Cross Run versenyre már eddig is több százan neveztek, ám még mindig nem késő jelentkezni. 

facebook profil: https://www.facebook.com/KEcrossrun/

az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/119410665351143/

 

Nevezni az alábbi linkeken:

EGYÉNI JELENTKEZÉS

CSAPAT JELENTKEZÉS

 

Akik a verseny lebonyolításában szervezőként szeretnének részt venni, mielőbb vegyék fel a kapcsolatot Szerb Györggyel, a szerb [PONT] gyorgy [KUKAC] ke [PONT] hu email címen.

Találkozzunk szeptember 23-án Kaposvár első terep akadályfutó versenyén!

 

© 2018 II. KE Cross Run terep akadályfutó verseny • Minden jog fenntartva.

Please publish modules in offcanvas position.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.