warningA koronavírus járványra való tekintettel az április 25-re tervezett IV. KE Cross Run és II. KE Drog Cross versenyeket a szervezőbizottság korábbi döntése értelmében elhalasztották.  Az új időpont – a vírushelyzettől függően, a tervek szerint – szeptember 26. A nevezések újraindítása augusztusban várható.

Megértésüket köszönjük!

péntek, 13 március 2020 10:23

Közlemény

Közlemény

IV. KE Cross Run és II. KE Dogs Cross verseny szervezőbizottsága a rendelkezésére álló hivatalos információk, valamint a 2020. március 11-én kihirdetett veszélyhelyzettel kapcsolatban megjelent 41/2020. (III. 11.) Korm. rendeletben foglaltak alapján úgy határozott, hogy a 2020. április 25-re tervezett versenyt elhalasztja és amennyiben a körülmények kedvezően alakulnak, azt 2020. szeptember végén, vagy október elején az eredeti versenykiírásban foglaltak szerint rendezi meg. Az új időpontról  tájékoztatni fogunk minden résztvevőt és azt követően azoknak, akik nem kívánnak a versenyen részt venni a nevezési díjat vissza fizetjük.


crossrun logo web 200Az EARLY BIRD jegyek 2020.02.02-ig érhetők el. Részletekért olvassátok el a versenykiírásokat és kövessétek eseményeinket a facebookon:


crossrun logo web 200Április 25-én, szombaton a Pannon Lovasakadémián kerülnek megrendezésre a versenyek, melyekről további információk a versenykiírásban olvashatók. Idén újdonságként Családi kategóriát is meghirdetünk a Cross Run-on, illetve a nagy érdeklődés miatt a Dogs Cross létszámkorlátját 200 főre emeltük. 

Az EARLY BIRD nevezést január második felében indítjuk!

III. KE Cross Run és Dogscross Terepakadályfutó Verseny

Fantasztikus sikert hozott a III. KE Cross Run és Dogscross Terepakadályfutó Verseny. A különböző kategóriákban összesen 716-an teljesítették a bálahegyekkel, vizes-sáros akadályokkal nehezített pályát.

kedd, 02 április 2019 08:18

Kedves Versenyzők!

20170829 crossrun 200Elérkezett a verseny hete. Néhány hasznos információval bővül honlapunk, melyet kérünk, hogy figyelmesen olvassatok el:

kedd, 02 április 2019 08:15

Chiphasználati szabályok

chiphasznalatA rendezvényen a csuklón viselt chipek által mért idő alapján történik a versenyzők rangsorolása. Kérünk minden versenyzőt, hogy a szabályoknak megfelelően viseljék az időmérő chipet a sikeres időmérés érdekében.

csütörtök, 07 február 2019 14:16

Kategória névadó az INTERSPORT

intersport nevadoKöszöntünk idén is a támogatóink között INTERSPORT! Az idei versenyen a Nyílt csapatok kiemelt névadó támogatói lesznek.

 

 

hétfő, 04 február 2019 11:23

Kategória névadó a KORONÁS CUKOR

koronas cukor nevadoKöszöntjük idén is a támogatóink között a Koronás Cukort! Az idei versenyen a Munkahelyi csapatok kiemelt névadó támogatói lesznek.

 

 

III. KE CROSS RUN, Terep Akadályfutó MEFOB és DogsCrossÖrömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy elindult az III. KE Cross Run terep akadályfutó verenyre és DogsCross (Kutyás terep akadályfutó) versenyre a nevezés. Nevezni lehet egyéniben, illetve csapatban egyaránt. Kérünk mindenkit, hogy nevezés előtt figyelmesen olvassa el a versenykiírást és a versenyszabályzatot.

Nevezési linkek a Nevezések menüpontban, illetve alábbiakban:
CrossRun: http://korido.hu/2019KECrossRun_reg
DogsCross: http://korido.hu/2019KEDogsCross_reg

Ha olyan kérdés merül fel, amelyre nem találtok oldalunkon választ, írjatok emailt, vagy keressetek Facebook oldalunkon!

1. oldal / 3
© 2018 II. KE Cross Run terep akadályfutó verseny • Minden jog fenntartva.

Please publish modules in offcanvas position.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.